Meld je nu aan voor het Gezondheidsdebat 010 op 16 februari 2022!

Op 16 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen 2022 plaats. Jongeren voor Gezondheid richt zich dit keer iets meer op lokaal en daarom organiseren wij op 16 februari van 19.00 tot 21.00 het Gezondheidsdebat 010 voor Rotterdam!

Heb jij prangende vragen over gezondheidsthema’s in Rotterdam? Dit is je kans!

Net als bij het vorige Gezondheidsdebat zullen jonge politici aanwezig zijn om met jou in discussie te gaan over onderwerpen zoals gratis gezonde maaltijden op scholen, groen in de wijk, preventie en nog veel meer. Deze ongetwijfeld interessante discussie zal geleid worden door Halil Karaaslan. Halil is docent Maatschappijleer en programmamanager diversiteit en inclusie in de sociale sector.

De tot nu toe bevestigde gemeenteraadsleden zijn:
Eyasu Balcha (D66)
Mina Morkoç (GroenLinks)
Marike Abrahamse (VVD)

Meld je hier aan en neem deel aan een leuke, interessante avond om daarna goed geïnformeerd te kunnen gaan stemmen. We hopen het debat op een locatie in Rotterdam te kunnen organiseren, maar dit zal afhangen van de dan geldende coronamaatregelen. Indien je je aanmeldt, houden wij je op de hoogte! Let op: bij aanmelding gaan we uit van aanwezigheid.

Natuurlijk hoef je niet per se Rotterdammer te zijn om aan te sluiten en ben je altijd welkom, maar weet wel dat er lokale politici aanwezig zullen zijn en dat er Rotterdam specifieke onderwerpen aan bod kunnen komen.

Bij vragen en/of opmerkingen kan je ons altijd bereiken via info@jvgezondheid.nl of via onze socials.