Word jij ons bestuurslid Pers & Promotie?

Voor een professionele uitstraling én om onze activiteiten onder de aandacht van de juiste personen te brengen, zoeken we per direct een bestuurslid Pers & Promotie.

Wie ben jij?
Jij gelooft dat alle jongeren het recht hebben om op te groeien in een gezonde omgeving, waarin gezonde leefstijlkeuzes worden gestimuleerd. Je kan deze visie omzetten in concrete communicatie, waarmee jongeren én politici en beleidsmakers worden bereikt. Jij bent de creatieveling binnen het team.

Verder:
• heb je creatieve ideeën over hoe we het juiste publiek op de juiste momenten kunnen bereiken
• heb je het liefst ervaring met het beheren en ontwikkelen van content voor websites en (social) media
• heb je het liefst kennis over wat er speelt op het gebied van gezondheid in Nederland
• heb je gemiddeld 6 uur per week tijd
• ben je op het moment van solliciteren maximaal 28 jaar oud
• kun je je voor tenminste twee jaar inzetten
• en ben je per direct beschikbaar

Het maakt niet uit wat je opleidingsniveau, achtergrond of ervaring is, zolang je maar bereid bent om meer te leren!

Jouw rol
Jij zorgt ervoor dat de juiste personen onze activiteiten zien én dat onze organisatie een professionele uitstraling heeft. Jij beheert en ontwikkelt onze website en creëert content voor onze social mediakanalen. Ook zet je Jongeren voor Gezondheid op de kaart door contact te onderhouden met de media. Je werkt hierbij nauw samen met onze voorzitter Saifali en de rest van het team. Verder ben je bij de vergaderingen die twee keer per maand (online) plaatsvinden. Wil je meer uitdaging binnen Jongeren voor Gezondheid? Je hebt alle ruimte om je ook te richten op andere thema’s!

Wat bieden wij?
Als teamlid krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen op het gebied van gezondheid. Je gaat deel uitmaken van een jonge, betrokken organisatie met een open sfeer. Je hebt de ruimte om een netwerk in de politieke, ngo- en academische sector op te bouwen. Ook kun je je functie verder ontwikkelen en alle ideeën met het team bespreken

Heb je interesse?
Stuur dan nu je motivatiebrief en cv naar info@jvgezondheid.nl t.a.v. Saifali Ahmed. In je motivatiebrief zien we graag je visie op het gebied van gezondheid en de functie terug. Na aanmelding krijg je te horen of je bent uitgenodigd voor een gesprek en wordt er een datum geprikt daarvoor.