Word lid van ons jongerennetwerk

Wil jij op de hoogte zijn van toffe projecten en eraan bijdragen wanneer je er zin in hebt? Word dan lid van ons jongerennetwerk! We zijn op zoek naar jongeren van 16 t/m 30 jaar oud die aan onze visie willen bijdragen als onderdeel van ons netwerk!

Wat houdt ons netwerk in?
Als onderdeel van ons jongerennetwerk heb je geen verplichtingen, maar versterk je wel onze organisatie. Afhankelijk van de projecten nodigen we je uit om te ondersteunen in de organisatie van een activiteit, bij te dragen aan onderzoek, een stuk te schrijven voor sociale media, of iets anders wat jij leuk vindt om te doen!

Bijdragen is altijd geheel vrijblijvend. Je ontvangt van ons een uitnodiging voor de interesses die jij hebt opgegeven en bepaalt zelf of je wilt meedoen. Het is dus niet verplicht! Je kunt je ook op elk moment uitschrijven als je geen uitnodigingen meer wilt ontvangen.

Waarom deelnemen?
• je kunt relevante ervaring opdoen voor jouw studie of werk
• je bouwt een netwerk op van jongeren met dezelfde interesses
• je krijgt de mogelijkheid om expertise op te doen in verschillende gezondheidsthema’s
• je kunt een maatschappelijke bijdrage leveren binnen onderwerpen die jij leukt vindt

Heb je interesse?
Het kost je niks en is geheel vrijblijvend! Aanmelden kan HIER.

Ennn…in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 organiseren we jongerendialogen. Een gesprek tussen jongeren en de lokale politiek! Wil jij in jouw gemeente een dialoog organiseren? Geef het aan in het aanmeldformulier voor het jongerennetwerk of mail naar info@jvgezondheid.nl.